De ce are anuntul.ro un Page Rank egal cu 0 (zero) ?

A fost Google Romania tinta unui atac?
16/12/2012
Castigator X FACTOR 2013 . Cine a castigat X FACTOR 2013 ?
23/12/2012

De ce are anuntul.ro un Page Rank egal cu 0 (zero) ?

La fiecare update de algoritm Google, tragem cu ochiul si-n curtea vecinilor. Multora li se umezesc ochii, altora le apare zambetul in coltul gurii, iar cei mai multi sunt carcotasi si incearca sa observe undele seismeice induse de batranul G.

Fiind punct de referinta pe nisa siteurilor de anunturi, domeniul anuntul.ro a surprins neplacut prin caderea libera in cautari pe foarte multe cuvinte cheie si prin penalizarea drastica Google, care le-a atasat o usuratoare nota de zero in dreptul sectiunii de Page Rank. Asteptam un semnal oficial al celor de la Anuntul Telefonic pentru a explica cititorilor si clientilor nostri interesati de siteuri de anunturi, care iau drept model principal acest site , inlaturarea de la masa bogatilor din adapostul cu acoperis google.

Trebuie sa precizam totusi, ca in continuare, conform trafic.ro, siteul de anunturi mentine o medie de aproximativ 50.000 de vizitatori/ zi (cifra foarte mare, fata de alte siteuri de anunturi ) , ocupand locul 1 in categoria de anunturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.