La ora actuala, #JeSuisCharlie este cel mai popular hashtag
13/01/2015
Sinuos si agasant, asa este descris jocul romanesc, Double Candy
13/01/2015

Daca va deranjeaza invitatiile la jocul Candy Crush Saga, singura solutie este sa le blocati definitiv

De cele mai multe ori, este agasant atunci cand un utilizator isi verifica contul personal de Facebook si incepe sa fie spamat cu invitatii la Candy Crush Saga, precum si la alte jocuri.
Bineinteles, exista mai multe modalitati prin care puteti scapa definitiv de aceste invitatii.

O prima solutie consta in blocarea tuturor jocurilor si a aplicatiilor.
Iata cum se blocheaza toate aplicatiile si jocurile pe Facebook. Mergeti la Setting/Apps/Apps, Websites and Plugins/Edit. Acolo schimbati optiunea pe „Disable”.

 

O alta alternativa este blocarea fiecarui joc in parte la care primiti invitatie. Procedura este simpla: mergeti la notificari (www.facebook.com/notifications) si apasati, in lateralul fiecarei invitatii, casuta X. Bifati Turn Off si nu veti mai primi invitatii din jocul respectiv.

Meniul din care puteti bloca jocuri si orice cerere de la anumite persoane. Mergeti la adresa facebook.com/games. Apasati pe butonul „Activity” (facebook.com/games/activity) si apoi mergeti la „Invitations”. In dreapta apare lista cu jocurile la care ati fost invitati. Mergeti la fiecare in parte si apasati pe butonul „X”. Acolo selectati blocarea jocului. Tot din acest meniu puteti bloca si toate invitatiile si cererile de la o persoana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *