Facebook Moments a primit imbunatatiri
25/08/2015
Acer a lansat doua tipuri de monitoare curbate
25/08/2015

Cum stergem istoricul pe Facebook?

Fiecare persoana care detine un cont de Facebook, trebuie sa stie ca fiecare cautare pe care o executa aceast ramane salvata in istoric. Probabil ni se intampla sa cautam pe cineva sau ceva si nu vrem ca cineva apropiat noua care are acces la contul nostru sa stie aceste detalii. Asadar, avem posibilitatea sa stergem istoricul unde raman salvate toate activitatile noastre pe Facebook.

Inainte de toate, trebuie sa te autentifici pentru a avea acces la propriul cont de Facebook. Dupa ce ai realizat aceasta etapa, mergi la rubrica „Setari” aflata in coltul din dreapta, iar apoi dai click.

In rubrica „Setari”, trebuie sa alegi optiunea „Activity Log/Jurnal de activitati”. Aici toata activitatea ta pe Facebook este stocata, fiind monitorizat fiecare pas.

Pentru a ajunge la optiunea „Cautari”, mai intai iti vor aparea alte optiuni, precum „Poze/Like-uri/ Comentarii”. Insa pe langa toate acestea vei gasi si optiunea numita „More/Mai multe”. Click pe aceasta. Apoi sub aceasta categorie, vei gasi si optiunea „Cautari” unde vei putea sterge istoricul, asadar click pe aceasta.

Bineinteles, in cadrul istoricului poti sterge individual fiecare cautare sau poti decide sa stergi tot.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *