Nokia a lansat in SUA camera de filmat pentru realitatea virtuala
29/07/2015
Robotelul Pepper a fost lansat pe piata
30/07/2015

Cum sta treaba cu smartphone-ul flexibil, portabil si rezistent la apa?

Saptamanal aflam ca s-a lansat un alt model de smartphone, uneori chiar si zilnic, existand un numar colosal de smartphone-uri pe piata la ora actuala. Despre faptul ca valoarea lor scade pe zi ce trece nici nu mai este cazul sa pomenim, in industria telefoanelor mobile este practic la fel ca in cea a autovehiculelor, doar ca la acestea intervalul de timp in care se devalorizeaza este putin mai mare. Si pentru ca subiectul nostru il constituie smartphone-urile, astazi venim in intampinarea fanaticilor de tehnologie cu cateva informatii despre smartphone-ul flexibil, portabil si rezistent la apa, care a devenit destul de popular.

Dispozitivul se numeste Portal si a fost conceput astfel incat sa integreze un aparat care imbine tehnologia smartphone-urilor avansate cu mobilitatea smart watch-urilor şi fitness tracker. Acesta rezolva problema cu care s-a confruntat iPhone 6, respectiv ca se indoia foarte usor. Ei bine, Portal este tipul de telefon care poate fi purtat ca un ceas si care vine cu functii demne de un smartphone.

In privinta pretului, trebuie mentionat ca oscileaza de la  350 dolari  si 10.000 de dolari in functie de setarile de care vrei sa te bucuri, iar livrarea este estimata pentru luna septembrie 2015.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *