SRI doreste sa detina control pe internet
26/06/2014
Download iOS 8 beta 3
09/07/2014

Cum se sterge o cautare din Google

O decizie recentă a Curții de Justiție a Uniunii Europene a stabilit că unii utilizatori pot solicita ca motoarele de căutare să elimine rezultatele pentru interogările care le includ numele, atunci când rezultatele respective sunt inadecvate, irelevante sau nu mai sunt relevante ori sunt excesive sau tendentioase în raport cu scopurile pentru care au fost procesate.

Daca doriti sa fie sterse datele care nu mai doriti sa apara in cautarile motorului de cautare Google, trebuie sa completati o cerere speciala, insotita de o fotografie.

Fiecare solicitare individuală va fi evaluată și se va încerca atingerea unui compromis între dreptul persoanei la confidențialitate și dreptul publicului de a afla și de a distribui informații ,  afirma Google in paginaunde puteti solicita stergerea informatiilor.

Pentru ca Google să vă evalueze solicitarea, trebuie să:
(a) specificați adresa URL a fiecărui link care se afișează la căutarea numelui dvs. pe Google și care solicitați să fie eliminat. (Puteți să copiați adresa URL din bara browserului după ce dați clic pe respectivul rezultat al căutării).
(b) explicați (dacă nu este clar) de ce se referă la dvs. pagina din link (sau dacă trimiteți acest formular în numele altei persoane, de ce se referă la persoana respectivă);
(c) explicați de ce această adresă URL din rezultatele căutării este nerelevantă, învechită sau neadecvată.

2 Comments

  1. Programação universal music HD

  2. NICOTRA PIETRO spune:

    VREAU SA SE STEARGA DE PE CAUTARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.