Cum dezactivezi instalarea unor actualizari de pe Windows?

Telecomanda functionala pentru orice aparat
19/02/2015
Cum creati o comanda rapida Incognito pentru Chrome
20/02/2015

Cum dezactivezi instalarea unor actualizari de pe Windows?

Calculatoarele care folosesc sistemul de operare Windows se actualizeaza automat prin serviciul numit Windows Update. Cu toate ca aceste actualizari sunt facute in mod automat, oamenii pot dezactiva aceasta functie sau, de asemenea, pot partaja actualizarile pe care le doresc si pe care nu. Pentru a realiza aceste modificari va punem la dispozitie pasii pe care trebuie sa ii urmati.

Etapa 1: Deschide Windows Update

Exista mai multe metode pentru a deschide Windows Update. Cel mai simplu este sa deschizi Panoul de Control (Control Panel) si sa mergi la Sistem si securitate (System and Security), pentru ca apoi sa dai click pe Windows Update.

Etapa 2: Porneste cautarea celor mai noi actualizari de Windows

In fereastra Windows Update, da click pe Cauta actualizari (Check for updates), din coloana din stanga.

Asteapta ca Windows sa verifice daca exista noi actualizari. La final, vei vedea un sumar a ceea ce a gasit. Da clic pe acel sumar pentru a verifica actualizarile disponibile.

Etapa 3: Verifica instalarile disponibile si blocheaza-le pe cele pe care nu le doresti

Se incarca o listă  cu toate actualizarile gasite, in functie de importanta lor si data la care au fost lansate. Pentru fiecare actualizare sunt afisate numele si dimensiunea. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre o actualizare, da click pe ea si vezi in coloana din dreapta o descriere detaliata.

Daca vrei sa blochezi instalarea unei actualizari, da click dreapta pe ea si apoi click pe Ascunde actualizare (Hide update). Actualizarea respectiva devine inactiva si nu vei mai putea sa o selectezi si sa o instalezi. De asemenea, Windows Update o va ignora si nu o va instala niciodata.

Odata ce ai terminat de verificat actualizarile disponibile, selecteaza-le pe cele pe care doresti sa le instalezi si da click pe butonul Instalare (Install).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.