Cu LigaAC LABS faci primul pas in cariera ta !

Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș mai pun de o afacere dedicată, pe cupluri care au împlinit sau care ar fi împlinit 35 de ani!
18/02/2013
Am ajuns să o vedem și pe asta: pedeliștii târgumureșeni plâng de dragul lui Benedek și pentru banii publici!
22/02/2013

Cu LigaAC LABS faci primul pas in cariera ta !

În data de 26 februarie 2013, începând cu ora 16:00, în amfiteatrul D1 din cadrul facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica „Timișoara” va avea loc deschiderea proiectului LigaAC LABS.

Fiind cel mai important eveniment IT&C dedicat studenților, LigaAC LABS reunește anual companii de renume precum ACI, Atos, Autolive, Auximus, Celestica, Cmed, Continental, Hella, Codebeat, Microsoft, Movidius, Open, SoftBuild. Astfel proiectul crează o conexiune între mediul academic și privat care are scopul de a modela abilitățile practice ale studenților și de a pune în aplicare cunoștiințele dobândite în cadrul facultății.

Astfel, pe parcursul unui semestru, companiile partenere susțin laboratoare pentru studenții care au trecut de procesul de selecție. Participanții au ocazia de a se confrunta cu ultimele tehnologii și probleme apărute pe piață și învață să se descurce în diverse împrejurări tehnice. În urma activităților din cadrul laboratoarelor, studenții dobândesc experiență și astfel își dezvoltă capacitatea de înțelegere a noțiunilor teoretice.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.labs.ligaac.ro sau puteți lua legătura cu:

Corin MIHUȚ  –  coordonator Departament Relații Externe
Tel: 0737 027 308
Email: corin.mihut@ligaac.ro

Laura MITRICIOIU-BUȘE  –  coordonator LigaAC LABS ediția 2013
Tel: 0769 803 998
Email: laura.mitricioiu@ligaac.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.