Facebook cumpara WhatsApp – Vezi pretul
20/02/2014
Smartphone ce rezista incarcat 2 saptamani
15/03/2014

Comunicat de presă LABS 2014

În data de 25 februarie 2014, începând cu ora 18:00, în amfiteatrul D1 din cadrul facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica „Timișoara” va avea loc deschiderea proiectului Liga AC LABS.

De asemenea în data de 26 februarie 2014, începând cu ora 11:00 în Sala Mică a Senatului din cadrul Rectoratului Universității Politehnica din Timișoara (Piața Victoriei Numărul 2) va avea loc conferința de presă dedicată proiectului Liga AC LABS.

Fiind la cea de-a cincea ediţie şi unul dintre cele importante evenimente IT&C dedicat studenților, Liga AC LABS reunește anual companii de renume precum ACI,Alcatel- Lucent, Atos, Autoliv, Berg-COMPUTERS, Celestica, Cloudbase Solutions, Continental, DialodData, Hella, Irian, Microsoft, Movidius, Open, SoftBuild, Saguaro Technology. Astfel proiectul crează o conexiune între mediul academic și privat care are scopul de a modela abilitățile practice ale studenților și de a pune în aplicare cunoștiințele dobândite în cadrul facultății.

În acest mod, pe parcursul unui semestru, companiile partenere susțin laboratoare pentru studenții care au trecut de procesul de selecție. Participanții au ocazia de a se confrunta cu ultimele tehnologii și probleme apărute pe piață și învață să se descurce în diverse împrejurări tehnice. În urma activităților din cadrul laboratoarelor, studenții dobândesc experiență și astfel își dezvoltă capacitatea de înțelegere a noțiunilor teoretice.

Pe această cale vă invităm să participați la conferința de presă și la deschidere, iar pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul labs.liga.ac sau puteți lua legătura cu:

Bianca POPA – coordonator Departament Relații Externe
Tel: 0751128493
Email: bianca.popa@ligaac.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.