Toshiba se afla in impas financiar si ia in calcul o asociere cu Sony
27/10/2015
Instagram a lansat aplicatia pentru crearea GIF-urilor
27/10/2015

Compania SanDisk Corporation a fost cumparata de o alta companie-gigant

Compania SanDisk Corporation a fost achizitionata de catre Western Digital, in urma unei tranzactii evaluate in jurul sumei de 19 miliarde de dolari. Conform datelor oficiale tranzactia a fost constat intr-un proces de achizitioanre a SanDisk de catre Western Digital, iar aceasta a fost aprobata de consiliul ambelor companii.

SanDisk Corporation este un brand cunoscut in sectorul dezvoltarii solutiilor de stocare la scara globala, iar de acum inainte aceasta imaginea ii va fi asociata lui Western Digital. SanDisk este activ in acest sector de 27 de ani, avand expertiza in dezvoltarea de produse NVM si solutii de stocare. Odata cu achizitionarea SanDisk, Western Digital va incepe creare de produse bazate pe tehnologia NAND, fiind astfel cea mai mare companie de stocare din lume.

“Aceasta tranzactie se aliniaza cu strategia noastra pe termen lung de a fi mereu liderul tehnologic al industriei de stocare. Cele doua companii au acum capacitatea de a identifica rapid oportunitatile pietei si de a dezvolta solutii pentru nevoile in continua schimbare ale consumatorilor”, a declarat Steve Milligan, Chief Executive Officer, Western Digital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *