Toshiba a lansat una dintre cele mai subtiri si usoare tablete
16/10/2015
Rusia isi lanseaza propriul serviciu de cloud
19/10/2015

Compania EMC apartine de acum inainte de Dell

Dell a realizat cea mai mare investitie a sa, odata cu achizitionarea companiei EMC Corporation, o companie care se ocupa cu stocarea datelor, iar toata aceasta tranzactie a costat 67 de miliarde de dolari, depasind orice record din istoria industriei tehnologiei.

„Cream o companie cu o forat incredibila. Este vorba de a aduce impreuna tehnologii complementare si sa ajutăm clientii sa raspunda provocarilor si oportunitatilor create de viitorul digital”, a declarat Michael Dell, presedinte si director general al Dell. „Combinatia dintre Dell si EMC creaza solutii puternice pentru mediul business si aduce clientilor din industrie inovatie de top in propriul mediu tehnologic. Noua noastra companie va fi plasata exceptional pentru cresteri in cele mai strategice zone a IT-ului din noua generatie incluzand transformarea digitala, centre de date definite software, cloud hibrid, solutii mobile dar si securitate” a declarat Michael Dell, conform redactiei TechCafe.

In prezent, tranzactia nu a fost finalizata, cei de la EMC avand la dispozitie un termen de 60 de zile in care putea lua in considerare si alte oferte, iar in cazul in care se vor razgandi in prinvinta celor de la Dell, vor fi nevoiti sa ii despagubeasca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *