Asistent virtual pentru case inteligente
24/05/2016
Tasta Backspace eliminata din browser-ul Google Chrome
24/05/2016

Clipurile video de pe Facebook sunt redate cu precadere fara sunet

Clipurile video publicate pe Facebook genereaza in fiecare zi peste 8 miliarde de vizualizari, conform retelei de socializare. Chiar si asa, majoritatea videoclipurilor sunt redatate fara sunet, conform unor statistici facute de furnizori de continut. De exemplu, site-ul FeelGood, care inregistreaza in medie 150 milioane de vizualizari/luna pe continutul video publicat pe Facebook, spune ca in 85% din cazuri clipurile sale sunt vazute cu sunetul oprit.
Nici statisticile reclamelor nu difera. Potrivit MEC North America, în funcţie de client procentul clipurilor rulate fără sunet variază între 85-90%. Însă cercetările au arătat că intenţia de a cumpăra a consumatorilor sau percepţia asupra brandului nu sunt afectate de faptul că majoritatea acestora preferă să urmărească clipurile cu sunetul oprit.
Pe Facebook se înregistrează o vizualizare dacă un clip este rulat cel puţin trei secunde. „Deşi primele trei secunde sunt critice, clipul trebuie gândit în aşa fel încât să atragă atenţia fără sunet”, spune Gretchen Tibbits, directorul executiv al LittleThings.

1 Comment

  1. Cosmina spune:

    Pai daca ar porni cu sunet si automat nu ar fii prea placut. cum ar fii sa inceapa sa iti cante telefonul cand esti in metrou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *