Google si-a lansat cele doua variante de Nexus
02/10/2015
Alphabet, compania ce detine Google si-a schimbat sloganul
05/10/2015

Cele mai utilizate aplicatii de mesagerie

La momentul actual exista o multime de aplicatii de mesagerie pentru smartphone-uri, fiecare intrecandu-se in diferite functii cat mai avansate. Ca este vorba despe un simplu mesaj text sau un apel audio ori video, aplicatiile sunt din ce in ce mai multe si pe parcursul timpului primesc tot mai multe actualizari. La nivel national, probabil cele mai utilizate astfel de servicii sunt WhatsApp si Viber, insa pe langa acestea doua mai exista si altele. Desi, acestea sunt cele mai utilizate si populare, treptat se afirma si alti producatori de aplicatii. In continuare vom prezenta cateva aplicatii de mesagerie la fel de utile, precum WhatsApp si Viber.

Tango – este o aplicatie prin intermediul careia puteti initia apeluri video si care se bucura de o popularitate crescuta in randul utilizatorilor de telefoane cu sisteme Android si iOS.  Aplicatia nu se limiteaza doar la platfomele mobile, ci a fost dezvoltata o interfata pentru PC-uri.

Skype – permite apeluri video si mesaje instantanee gratuite printr-o conexiune 3G sau Wi-Fi. Este necesar sa aveti un cont activ de gmail, yahoo sau hotmail. 

Hangouts – este o aplicatie tip SMS pe sistemul de operare Android. Aceasta aplicatie este creata de Google. Prin acest serviciu poti trimite mesaje text, imagini si poti efectua apeluri video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *