Sharp a lansat un smartphone interactiv sub aspectul unui robotel
05/10/2015
Drona care nu poate fi vazuta din cauza intensitatii acceleratiei cu care zboara
06/10/2015

Cele mai utile site-uri de invatat limbi straine

In prezent, este esential cunoasterea in mod avansat a unei limbi straine, iar limba engleza a devenit in timp o limba de circulatie internationala. Este important sa cunoastem o limba straina intrucat in cadrul unui job, acest aspect a devenit un factor obligatoriu si departajor intre candiadati. Ceea ce este important este faptul ca exista o multime de posibilitati de invatare a unei limbi straine. Internetul este plin de resurse gratuite, de la cursuri, carti, exercitii, video-uri, inregistrati audio, jocuri interactive sau aplicatii. Practic, nu mai esti ingradit in a plati niste medidatii, intrucat mediul online iti ofera gratuit toate materialele de care ai nevoie. Tot ce iti trebuie este perseverenta si ambitie. In continuare, va facem cunoscute cele mai utile site-uri de invatare a unei limbi straine.

1.  www.duolingo.com 

Acest website contine cursuri de engleza, spaniola, germana, franceza, portugheza. Iti poti testa cunostintele prin diverse teste. In plus, poti continua studiul de oriunde te-ai afla, deoarece site-ul detine si o aplicatie foarte interactiva si usor de folosit.

2. www.livemocha.com/pages/learn-languages 

Este cel mai mare portal pentru invatarea limbilor straine din lume. Acesta ofera o oportunitatea pentru utilizatori, respectiv posibilitatea de a interactiona cu alti utilizatori si de gasi un partener de studiu.

3. www.bbc.co.uk/languages 

Acesta este un alt mare si recunoscut portal pentru invatarea unei limbi straine. Contine lectii de cultura si vocabular pentru peste 40 de limbi straine diferite.

1 Comment

  1. […] Sursa: www.amigio.ro/cele-mai-utile-site-uri-de-invatat-limbi-straine/ […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *