Cel mai apreciat display este cel al telefonului Samsung Galaxy S6

Cu ce vine in plus Android 5.1
11/03/2015
Google incheie un nou parteneriat
11/03/2015

Cel mai apreciat display este cel al telefonului Samsung Galaxy S6

De fiecare data cand se lanseaza cate un nou smartphone, urmeaza perioada in care se vinde cel mai bine si se aud numai vorbe de lauda referitoare la acel produs. Cam asa se intampla si cu noul Galaxy S6 care este foarte apreciat pentru performanta ecranului. Cei de la DisplayMate au afirmat totusi ca  ecranul este identic cu cel din Galaxy Note 4, insa acest lucr nu este rau.

“Galaxy S6 si Galaxy Note 4 se afla la acelasi nivel de performanta si sunt lideri in performanta ecranului, fiind efectiv legati ca si note sau alternand pe pozitiile unu si doi in aproape toate categoriile, cu exceptia diagonalei ecranului, castigata de Galaxy Note 4 si a densitatii de pixeli per inci mult mai mare pentru Galaxy S6.”

Facand o comparatie intre acesta si concurenta sa, respectiv Iphone 6, echipa DisplayMate au concluzionat prin a spune: “Galaxy S6 are o rezolutie de peste doua ori mai mare si un numar de pixeli de patru ori mai mare decat iPhone 6.” De asemenea, Galaxy S6 are o putere luminoasa si un contrast mai puternic decat varful de gama al celor de la Apple, atat in interior, cat si in lumina naturala. Acelasi lucru se poate spune si despre acuratetea culorilor afisate si despre unghiurile de vizibilitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.