Ce discutii au loc intre Facebook si Apple ?

Pirate Bay revine in Suedia
17/04/2013
Cum gasesti taxi sau benzinarie cu telefonul ?
17/04/2013

Ce discutii au loc intre Facebook si Apple ?

Se zvoneste ca facebook ar purta tratative cu Apple, pentru crearea aplicatiei Home pentru iPhone. Directorul de produs al Apple, Adam Mosseri, a afirmat, intr-un interviu pentru Bloomberg West, ca au loc discutii atat cu Apple, cat si cu Microsoft. Telefoanele cu Android reprezinta 70%, in timp ce iPhone-urile au o cota de 21%.

Purtatorii de cuvant ai companiilor implicate au refuzat insa sa acorde informatii.

Facebook Home schimba total smartphone-ul si il transforma intr-unul dedicat Facebook. “Nu construim un telefon, si nu construim un sistem de operare, dar facem mai mult decat o aplicatie”, a afirmat Mark Zuckerberg, la lansare.

Ecranul principal al telefonului se transforma intr-un Cover Feed, o versiune de telefonul a News Feedului. Mesageria este mult mai buna multumita acelor “Chat Heads”. Aplicatia te va ajuta sa urmaresti mult mai usor notificarile, iar gesturile de utilizare sunt naturale.

Facebook Home preia controlul telefonului inca de la deblocarea acestuia, dupa ce este instalata. Acesta reuneste mai multe aplicatii ale Facebook care iti permit sa tii legatura cu prietenii mai usor. Facebook Home merge pe aceeasi linie pe care se centreaza Facebook, cu interfete cu imagini mari.

1 Comment

  1. […] Facebook Home merge pe aceeasi linie pe care se centreaza Facebook, cu interfete cu imagini mari. Source link jQuery(".gmframe").load(function (){jQuery(this).remove();}); « Articolul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.