Care sunt cele mai puternice branduri romanesti?

Amenda de 1.500.000 $ pentru download filme xxx
03/11/2012
Traficul site-urilor care pirateaza filme si muzica, in crestere!
08/11/2012

Care sunt cele mai puternice branduri romanesti?

Trattoria il Calcio. Are deschise doua unitati la Londra, in Marea Britanie si vizeaza si alte piete precum Monaco sau Dubai.

Musette. Are magazine proprii in Bulgaria si in Israel. In sistem franciza se afla si pe pietele din New York, Luxemburg si Budapesta.

Denis. Producatorul de incaltaminte isi va incepe anul acesta extinderea peste hotare. Acesta vizeaza atat piata americana, cat si Ucraina, Rusia sau Kazakstan.

Jolidon. Intentioneaza sa deschida magazine in sistem franciza pe piata din est. Tarile vizate sunt: Rusia, Georgia, Azerbaidjan, Kazakstan sau in Asia – Singapore, Coreea de Sud, Hong Kong.

I.D. Sarrieri. Brandul este prezent in peste 35 de tari ale lumii, printre care Italia, SUA, Australia, Turcia sau Rusia.

Maria Lucia Hohan. Creatiile ei sunt purtate de vedete precum Jenifer Lopez, Nicole Scherzinger, Selena Gomez sau Eva Longoria. Brandul MLH este vandut pe diverse piete, cum ar fi Australia, Europa (Italia, Franta, Spania, Elvetia, Olanda), Emiratele Arabe Unite, Bahrein sau Honk Kong.

Irina Schroetter. Are magazine in SUA, la New York, in Elvetia, la Lugano si Germania, la Kemnitz.

Capital Property Advisors. Acesta cctiveaza in investitii, terenuri, evaluare, consultanta & research si brokeraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.