Care este cel mai bun antivirus?

Cine a facut virusul Gauss?
19/10/2012
Din 26 octombrie 2012 este disponibil Windows 8
19/10/2012

Care este cel mai bun antivirus?

Bitdefender Internet Security a adunat 17 puncte din 18 la testarea efectuata in mai/iunie al acestui an. Criteriile de evaluare au fost: reparatie, protectie si usurinta in utilizare. Fiecare criteriu a fost notat cu cate 6 puncte.

Antivirusul facut de specialistii romani a fost peste cere facute de catre Kaspersky, F-Secure, ZoneAlarm, AVG sau Avast.

’’Bitdefender a avut rezultate extraordinar de bune la testarile ce au avut loc pe parcursul anului trecut cu linia de produse 2012. Echipa noastra este nerabdatoare sa evalueze generatia 2013, intr-o noua runda de teste riguroase. Vom fi cu ochii pe Bitdefender in rundele viitoare’’, a declarat Andreas Marx, CEO, AV-TEST.

’’Rezultatele ultimelor sesiuni de evaluare derulate de AV-TEST vin dupa mai bine de un an de premii si distinctii de recunoastere a performantelor produselor Bitdefender din gama 2012. Acestea ne-au furnizat o baza solida si energie sporita de a dezvolta noua noastra linie proaspat lansată, Bitdefender 2013. Astept cu interes următoarele testări’’, a spus Viorel Canja (foto), seful laboratoarelor antimalware si antispam – Bitdefender.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.