Care este cel mai bun antivirus pentru Windows 7?

Ce telefon se “misca” cel mai bine pe net?
27/08/2011
Statusuri pe Facebook compromitatoare
02/09/2011

Daca v-ati instalat pe calculatoare sistemul de operare Windows 7, trebuie sa va protejati programele instalate si fisierele existente cu un ativirus bun. Cele mai bune antivirusuri pentru protectia calculatoarelor, care au instalate Windows 7, conform unor statistice date recent publicitatii sunt: Panda Antivirus Pro 2011, Avira Premium, ESET NOD32 Antivirus 4, Avast Pro Antivirus 6, AVG AntiVirus 2011, McAfee AntiVirus Plus, Norton AntiVirus 2011.
Primele 3 pozitii sunt ocupate de urmatoarele 3 antivirusuri:

  • Locul 1: Microsoft Security Essentials
  • Locul 2: Kaspersky Anti-Virus 2011
  • Locul 3: BitDefender Antivirus PRO 2011

Daca alegeti Kaspersky, trebuie sa stiti ca acest antivirus va ofera protectie împotriva viruşilor în timp real , protectie impotriva programelor spyware, troienilor sau a rootkit-urilor şi botnet. Kaspersky lucrează discret, utilizând o scanare inteligentă şi actualizări mici şi dese. Antivirusul protejează identitatea utilizatorului prin modulul Anti Phishing şi prin modulul Virtual Keyboard; depisteaza daca aveti instalat pe calculator un program de tip keylogger . Prin iChecker şi iSwift asigură o scanare inteligentă, pentru a nu încărca inutil sistemul de operare Windows 7.

Daca v-ati hotarat sa optati pentru Microsoft Security Essentials, trebuie sa stiti ca antivirusul vă oferă protecție în timp real si va ajuta sa vă protejați de viruși, de spyware și de alte programe software rău intenționate. Antivirusul Microsoft Security Essentials este un program oferit Microsoft ce se poate descarca gratuit. Acesta este simplu de instalat si uşor de utilizat. Programul este actualizat automat pentru a proteja computerul cu tehnologie de ultimă oră. Pentru download Microsoft Security Essentials, dati clic aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.