Apple ia in considerare ideea de a produce iPhone-uri in India
26/06/2015
Facebook Messenger poate fi utilizat fara un cont de Facebook
29/06/2015

BitcoinXRomania, platforma digitala de tranzactionare a monedelor virtuale este disponibila in Romania

BitcoinXRomania este o platforma digitala de tranzactionare a monedelor virtuale care a fost lansata in Romania. Aceasta lansare a avut loc la scurt timtp dupa ce singura platforma similiara cu aceasta de pe piata locala a anuntat oprirea activitatilor, fiind vorba despre BTCXchange.ro.

Intr-un comunicat oferit de BitcoinXRomania au fost relatate urmatoarele: „Romania este un mediu natural pentru monedele virtuale, avand in vedere afinitatea nationala pentru tehnologie si gradul ridicat de angajare din sectorul IT. BTCXchange.ro, care si-a incetat activitatea, a inregistrat 3.000 de conturi de utilizatori si un volum zilnic de tranzactionare de 50 de bitcoin, intr-o perioada scurta de activitate, ceea de demonstreaza potentialul pietei”.

BitcoinXRomania este administratat de catre compania Crypto Next. La ora actuala Crypto Next se situeaza inpozitia de lider in topul furnizorilor de softuri pentru monede virtuale.

Tot in cadrul comunicatului oferit de BictoinXRomania se mai mentioneaza faptul ca Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) din Romania nu a stabilit reglementări referitoare la monedele virtuale, iar unul dintre avantajele BitcoinXRomania este ca utilizeaza cadrul legal si reglementările unei tari unde aceste reguli exista.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *