Biografia cinematografica a lui Steve Jobs a fost retrasa de pe piata

UTOK a lansat doua dispozitive Smart
06/11/2015
Facebook Messenger testeaza o functie de recunoastere faciala
09/11/2015

Biografia cinematografica a lui Steve Jobs a fost retrasa de pe piata

Daca acum cateva zile va instiintam despre faptul ca filmul “Steve Jobs” a fost lansat in cinematografele americane, astazi va relatam despre faptul ca de la atat de putin timp de la evenimentul lansarii, proiectul cinematografic a fost retras. In prezent, biografia lui Steve Jobs nu mai ruleaza in cinematografele americane, proiectul fiind suspendata din cinematografe, ca o urmare a incasarilor scazute ce au avut loc.

Casa de productie Universal a decis sa retraga filmul din anumite cinematografe din America, decizie ce a fost luata ca o consecinta a faptului ca a a avut parte de incasari dezamagitoare pentru al treilea weekend consecutiv. Conform surselor externe, filmul “Steve Jobs” a avut incasari de aproximativ 800.000 de dolari in ultimul weekend, adica cu 69% mai putin decat in weekendul anterior.

Incasarile totale de la data lansarii si pana la momentul retragerii de pe piata au reprezentat putin peste jumatate din capitalul investit in film, suma estimand in jurul a 16.5 milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.