In curand o noua functie WhatsApp
24/05/2023
Care este diferenta dintre domeniile .ro si .com? Ce este o extensie de domeniu? Lista NOUA extensii web. Inregistrare domenii web
22/11/2023

Bard AI – Aplicatie noua de la Google bazata pe Inteligenta Artificiala

Bard AI, noua aplicatie de la Google, este disponibil în limba română la adresa bard.google.com, pe desktop sau mobil, iar interacţiunea se poate face prin text scris sau voce.

Bard, noua soluţia experimentală a Google este disponibilă în România, în limba română si permite utilizatorilor să interacţioneze cu inteligenţa artificială (AI) generativa.

De exemplu, poate răspunde la o cerere de tipul „creare site„, iar rezultatul este:

„Există multe modalități de a crea un site web. Iată câteva dintre cele mai populare metode:

 • Utilizați un constructor de site-uri web. Un constructor de site-uri web este un instrument care vă permite să creați un site web fără a fi nevoie să cunoașteți codul. Există multe constructori de site-uri web diferite disponibile, inclusiv Wix, Squarespace și Weebly.
 • Învățați să creați un site web cu HTML și CSS. HTML și CSS sunt limbajele de bază pe care sunt construite site-urile web. Dacă învățați aceste limbaje, veți putea crea un site web de la zero care se potrivește perfect nevoilor dvs.
 • Angajați un dezvoltator web. Dacă nu aveți timp sau nu doriți să învățați să creați un site web, puteți angaja un dezvoltator web pentru a vă crea un site. De obicei, aceasta este cea mai scumpă opțiune, dar vă va oferi și cel mai mare control asupra designului și funcționalității site-ului dvs.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a crea un site web:

 • Scopul site-ului dvs. De ce doriți să creați un site web? Pentru a vă promova afacerea? Pentru a împărtăși conținutul dvs. cu alții? Odată ce știți care este scopul site-ului dvs., puteți începe să vă planificați designul și conținutul.
 • Publicul țintă. Pentru cine creați site-ul dvs.? Care sunt nevoile și interesele lor? Odată ce știți cine este publicul dvs. țintă, puteți începe să vă personalizați site-ul pentru a le răspunde.
 • Designul site-ului dvs. Cum doriți să arate site-ul dvs.? Alegeți un design care este atractiv și ușor de utilizat.
 • Conținutul site-ului dvs. Ce tip de conținut doriți să includeți pe site-ul dvs.? Asigurați-vă că conținutul este relevant pentru publicul dvs. țintă și că este actualizat în mod regulat.
 • Promovarea site-ului dvs. Odată ce site-ul dvs. este gata, trebuie să îl promovați pentru a fi găsit de oameni. Puteți promova site-ul dvs. prin intermediul rețelelor sociale, publicității online și a altor canale.

Crearea unui site web poate fi o sarcină dificilă, dar poate fi, de asemenea, o experiență foarte satisfăcătoare. Urmând aceste sfaturi, vă puteți crea propriul site web care să fie atât atractiv, cât și funcțional.”

1 Comment

 1. Mogu spune:

  Cu Bard AI, Google oferă o cale simplă pentru a crea un website personal, cu interacţiunea umană. Această nouă aplicaţie vine cu un design intuitiv și oferă interacţiuni rapide și detaliate, astfel încât oricine poate să creeze cu ușurință un site web cu informaţii bine structurate și fără a fi necesar să cunoască codul. Este o provocare pentru cei care doresc să înceapă o afacere online și să aibă propriul lor website. Aplicaţia este cu adevărat inteligentă, fiind deosebit de utilă pentru utilizatorii care încearcă să-și pună afacerea pe picioare, având la dispoziţie toate informaţiile necesare într-un singur loc. Aplicaţia oferă și posibilitatea de a folosi vocea pentru a interacţiona, ceea ce face ca această aplicaţie să fie cea mai eficientă și simplu de folosit. O recomand tuturor celor interesați să construiască și să mențină un website.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *