O personalitate internationala are propriul EMOJI
20/01/2017
YouTube isi extinde serviciile cu o functie de chat
24/01/2017

Avatantajele telefoanelor cu baterie detasabila

Dupa cum, probabil, stiti exista telefoane cu baterie detasabila si altele formate dintr-o singura piesa. Ca sa aveti o imagine mai conturata sa dam exemple doua branduri foarte cunoscute, respectiv Samsung si iPhone. In ceea ce priveste aparatele Samsung, acestea au bateria detasabila, putand oricand sa o schimbati daca nu mai functioneaza corespunzator, in shimb cei de la Apple au telefoanele intr-o singura piesa, fara sa poti avea acces la baterie.

De cele mai multe ori, telefoanele cu baterie detasabila au mai multe avantaje decat cealalta categorie.

  1. O poti schimba

Daca  bateria nu mai functioneaza sau daca capacitatea ei este scazuta, poti oricand sa o schimbi fara depinzi de vreun service sau alta reprezentanta.

2.  Inlocuirea acesteia cu una mai performanta

Cum tehnologia evolueaza de la o zi la alta, asa se intampla si in randul accesorilor pentru smartphone-uri. Practic, de cele mai multe ori telefonul este echipat cu o baterie mai slabuta decat ce exista pe piata, iar in acest caz tu o poti schimba cu una mai performanta.

3. Resetare rapida

Sunt cazuri in care telefonul se blocheaza, si nu mai poate fi restartat decat prin acel buton mic care este accesibil cu un ac, asta in cazul fericit in care telefonul beneficieaza de asa ceva, daca nu, o baterie detasabila rezolva problema instant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *