Apple Watch cel mai bine vandut ceas

Cum arata noul MacBook?
11/03/2015
Cu ce vine in plus Android 5.1
11/03/2015

Apple Watch cel mai bine vandut ceas

Apple Watch a fost lansat ieri seara si lumea nu stie exact ce sa creada. Cei mai multi spun ca este prea scump ca sa se vanda, sau ca si-ar cumpara, mai degraba, un ceas cu Android Wear. Dar aceste aspecte se vad doar la suprafata. Corpul ”icebergului” se va vedea abia cand va fi prea tarziu, cand se va trage linie si Apple Watch va fi declarat cel mai bine vandut smartwatch. Dar Google mai are o sansa.

Lupta pe piata smartphone-urilor nu s-a dat niciodata, cu adevarat, intre Apple si Samsung, ci intre iOS si Android. Cel putin asta consider ca ar fi perspectiva utilizatorilor. Rar am vazut un utilizator de LG sa se certe cu unul de Samsung, de exemplu, cu atata infierare cu care se va certa un posesor de iPhone cu unul de Android si asta se inampla din cauza unui singur motiv: sistemul de operare, posibilitatile oferite de acesta, continutul pus la dispozitie si suportul tehnic conteaza mai mult decat hardware-ul, care e aproape identic in multe situatii. Statutul pe care ti-l ofera un dispozitiv si modul in care acesta contribuie la imaginea pe care o ai despre tine. Pana si studiile care vorbesc despre personalitatea utilizatorilor nu sunt impartite intre utilizatorii de Apple, Samsung, Sony si LG. Sunt impartite intre doua clase: cei care folosesc iOS si cei care folosesc Android.

Intre timp, Google a lansat si un sistem de operare pentru smartwatch-uri, un sistem care, cu toate ca este ”proaspat”, nu poate fi comparat cu primele versiuni ale sistemului pentru smartphone-uri. Android Wear este un sistem matur chiar daca e abia la stadiul de bebe din punct de vedere al vanzarilor. Companiile au vazut asta si, in afara de cativa rebeli (Pebble si Samsung), s-au inghesuit sa lanseze produse cu Android Wear, si unele sunt de-a dreptul superbe, mai frumoase decat Apple Watch as spune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.