Apple vrea sa interzica in SUA cateva produse Samsung,printre care si smartphone-ul Galaxy S III

Camera GALAXY cu 16,3 MP, zoom optic 24x si Android 4.1 de la Samsung
30/08/2012
Facebook.nom.co – Cum sunt romanii, mai tari decat Mark Zuckerberg
03/09/2012

Apple vrea sa interzica in SUA cateva produse Samsung,printre care si smartphone-ul Galaxy S III

Apple acuza incalcarea a opt patente pe care le detine. Plangerea contine o lista formata din 17 dispozitive Samsung. Potrivit portalului The Verge,l in februarie, Apple a cerut interzicerea comercializarii in SUA.

Apple numeste “cel putin 21 de noi smartphone-uri, tablete lansate de Samsung si playere media incepand din august 2011 pana in august 2012”. Lista Apple contine 22 de produse, potrivit The Verge.

Cele patru produse noi Samsung pe care Apple vrea sa le opreasca de la vanzare sunt: doua modele Galaxy S III, Galaxy Note si Galaxy Note 10.1. Apple ar fi vrut sa interzica vanzarea Galaxy S III si in iunie, inainte de lansarea smartphone-ului, doar ca judecatorul nu a acceptat din cauza unor probeleme legate de program.

Dupa victoria de saptamana trecuta, Apple a prins curaj.

Multe din produsele pentru care Apple a obtinut deja oprirea vanzarii nu mai sunt pe piata.
Se asteapta continuarea actiunilor dure impotriva produselor aflate in oferta actuala a Samsung, viizand o noua victorie in justitie sau o intelegere amiabila, noteaza The Verge.

Lista produselor reclamate sunt: Galaxy S III, Galaxy S III (Verizon), Galaxy Note, Galaxy S II Skyrocket, Galaxy S II Epic 4G Touch, Galaxy S II, Galaxy S II (T-Mobile), Galaxy S II (AT&T), Galaxy Nexus, Illusion, Captivate Glide, Exhibit II 4G, Stratosphere, Transform Ultra, Admire, Conquer 4G, Dart, Galaxy Player 4.0, Galaxy Player 5.0, Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 7.0 Plus si Galaxy Tab 8.9.

Recent, Apple a castigat intr-o instanta federala din California, unul dintre procese impotriva Samsung. Juriul a hotarat ca mai multe produse ale companiei sud-coreene incalca sase brevete ale Apple in zona designului si interfetei. De asemenea, a cerut Samsung sa plateasca daune de 1,05 miliarde dolari.

Apple si Samsung se judeca in 30 de procese pe 4 continente. Motivul: patente pentru tehnologii folosite in designul, constructia si interfata smartphone-urilor si tabletelor PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.