Aplicatii utile in efectuarea unor calcule matematice

Functia 3D Touch si capacitatile acesteia
21/10/2015
Facebook isi lanseaza propria aplicatie pentru stiri
22/10/2015

Aplicatii utile in efectuarea unor calcule matematice

Cu toate ca fiecare telefon indiferent daca este unul clasic sau un smartphone, oricare dintre acestea vin echipate din fabrica cu aplicatia de calculator, cu ajutorul careia putem efectua calcule matematice la un nivel mediu. Insa, pentru cea de-a doua categorie, respectiv smartphone-uri, exista acum o varietate de aplicatii pentru operatii matematice cu grad ridicat de dificultate. Asadar, elevii sau studentii care intampina probleme in rezolvarea unor probleme, acum exista o solutie si exista aplicatii care ii pot scoate din aceasta incurcatura.

Una dintre ele este DLD Calc – Math Calculator, o aplicatie care arata pas cu pas operatiile matematice pana la rezolvare. Exact cum calculul s-ar face pe o foaie de hartie.

O alta aplicatie extrem de eficienta este PhotoMath. Aceasta este foarte usor de folosit. Nu trebuie decat sa porniti camera telefonului si scanati cu ajutorul acesteia exercitiul pe care doriti sa il rezolvati. Aplicatia o sa va rezolve problema matematica pas cu pas, astfel incat sa intelegeti tot procesul de rezolvare si nu doar sa primiti rezultatul final.

[youtube id=”XlbVB50mIh4″ width=”700″ height=”500″]

Bineinteles, mai exista si alte aplicatii utile precum:  Math WorkoutMath Algebra Solver Calculator si Mathematics Reference Formula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.