Drona care nu poate fi vazuta din cauza intensitatii acceleratiei cu care zboara
06/10/2015
Google a facut cea mai bizara achizitie
07/10/2015

Aplicatii care sunt mari consumatoare de baterie si date mobile

Fiecare dintre noi a intampinat sau intampina problema economisirii bateriei la telefon. Aceasta probleme este creata de faptul ca detinem multe aplicatii in smartphone-ul pe care il detinem, iar cele pe care obisnuim sa le accesam cel mai des tind sa fie cele mai nesigure. Asa se face si in cazul aplicatiei Facebook, care ocupa un loc fruntas in topul aplicatiilor consumatoare de baterie. De asemenea, performantele unui smartphone cu Android scad pe parcursul timpului din cauza instalarii unor aplicatii care nu sunt optimizate in mod corespunzator, motiv pentru care consuma multa energie ori date mobile.

In cazul clasamentului in ceea ce privestes incetinirea capacitatilor unu smartphone se incadreaza aplicatiile Facebook si Instagram. In cazul aplicatiilor de Android cu cel mai mare consum de baterie il inregistreaza aplicatiile AllShareCast, ChatON Voice & Video Chat, magicApp: Free Calls si Facebook. 

Asadar, inainte de toate incearcati sa identificati aplicatiile care afecteaza performantele, iar apoi in functie de utilitatea acestora puteti sa eliminati din ele si sa le pastrati doar pe cele absolut necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *