Aplicatia YouTube for Kids permite parintilor sa gestioneze videoclipurile pe care le pot viziona cei mici

Microsoft cumpara una dintre cele mai populare aplicatii de Android
20/02/2015
Un nou tip de reclame va lua cu asalt mediul online
23/02/2015

Aplicatia YouTube for Kids permite parintilor sa gestioneze videoclipurile pe care le pot viziona cei mici

Parintii pot sta linistiti acum in ceea ce priveste activitatea copiilor pe YouTube, deoarece serviciul de streaming de muzica lanseaza initial aplicatia YouTube for Kids disponibila doar pentru sistemul de operare Android, insa apoi urmeaza sa fie disponibila si de restul sistemelor de operare.

Cu scopul de pastra un nivel de decenta si o sursa de educare, Youtube for Kids permite parintilor sa le selecteze micutilor videoclipurile pe care le pot viziona astfel incat sa elimine orice sursa de inadecvata pentru varsta lor. Desi pe Youtube nu exista videoclipuri cu continut indecent, chiar si asa anumite filmulete pot determina curiozitatea celor mici determinandu-i sa incerce diferite cascadorii ori activitati periculoase pentru varsta lor.

De aceea, YouTube va lansa pe 23 februarie in SUA, YouTube for KIDS, o aplicatia gratuita care le ofera parintilor control asupra videoclipurilor pe care cei mici pe urmaresc.

Aplicatia are o interfata de utilizare simplificata, pentru ca cei mici sa se descurce mai usor, iar continutul promovat pe ecranul de start este furnizat de companii precum DreamWorks sau National Geographic.

[youtube id=”mOgAzkC-2OI” width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.