Google Translate a achizitionat Word Lens
11/12/2014
Instagram bate serviciul Twitter ca numar de utilizatori
12/12/2014

Aplicatia care permite inregistrarea apelurilor telefonice pe Android

Inainte era destul de usor sa inregistrezi o conversatie telefonica, insa in ultima vreme a deveni din ce in ce mai greu mai ales pe Android. In urma cu cativa ani, orice telefon telefon mobil Nokia, Siemens si nu nu numai iti permitea sa inregistrezi apeluri telefonice direct din meniul telefonului. Aceasta functie nu mai este posibila de mult timp si asta din cauza faptului ca legislatia din diverse tari de pe mapamond a devenit foarte sensibila cand vine vorba de această functie.

In continuare exista cateva terminale care vin nativ cu aceasta functie, dar, pe un iPhone de exemplu, este aproape imposibila inregistrarea.

In cazul in care sunteti posesori de Android, nu este foarte complicat sa inregistrati o conversatie telefonica, daca aveti aplicatia potrivita.

Aplicatia Call Recorder de la Boldbeast este cea mai facila solutie pentru aceasta activitate. Este gratuita, nu include reclame si singurul motiv pentru care ati putea investi niste bani in ea este pentru a castiga posibilitatea inregistrarii automate a tuturor apelurilor telefonice. Altfel, trebuie sa initiati voi inregistrarea.

[youtube id=”6AjIXysXy8k” width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.