Caracteristicile noului iPhone 5 si al celorlalte smartpphone-uri concurente
18/09/2012
Program gratis de redimensionare imagini – download
19/09/2012

Anonymous: Experienta de viata al unui hacker, care a fost obligat de lege sa nu mai puna mana pe calculator

Anonymous, o grupare de hackeri, a reusit sa sparga site-urile FBI si CIA, sa treaca de parolele de la NASA, peste site-uri oficiale de o importanta maxima. Ei sunt recunoscuti ca fiind experti in internet.

S-au facut recunoscuti prin atacurile informatice asupra unor site-uri guvernamentale si chiar si militarizate.

Unul dintre hackerii Anonymous isi povesteste acum viata. EL a fost condamnat in Marea Britanie si eliberat conditionat.

„Ultima oara cand mi-a fost permis accesul la internet a fost cu cateva minute inainte ca politia sa vina la usa casei mele si sa ma aresteze. Asta se intampla in urma cu un an de zile.”

„Am pledat vinovat pentru folosire in scopuri ilegale a computerului pentru „Internet Feds”, „Anonymous” si „LulzSec”.

„RISC SA STAU ZECI DE ANI INTR-O INCHISOARE DIN AMERICA PENTRU HACKING”

„Eu si un coleg am fost acuzati pentru aceleasi lucruri si in Statele Unite, unde am putea fi extradati si sta cateva decenii in inchisoare.”

Acesta traieste cu o bratara electronica prinsa de picior 24 din 24 de ore , cu ajutorul caruia urmarit de politie.

„Acum sunt eliberat conditional si trebuie sa port o bratara electronica la glezna. In plus, nu am voie sa folosesc internetul.”

„Deseori sunt intrebat cum e viata fara internet. Pare ciudat cu oamenii au evoluat in zeci de mii de ani fara aceasta conexiune, pentru ca acum sa le fie greu sa-si accepte existenta fara el.”

„Viata acum e calma. Citesc ziare ca si cum ar fi hartii antice, intru in magazine reale cu bani reali si cumpar produse reale.”

„Lucrurile sunt mai calme, mai lente si uneori, recunosc, plictisitoare. Imi lipseste mult compania vietii online, imi lipsesc discutiile de pe chatroom si felul rapid in care gaseai oameni cu aceleasi interesa ca si tine.”

„Acum pot sa dorm si cartile par mult mai interesate. Pot spune ca paranoia internetului s-a dus.”

„Pe internet, vietile noastre sunt comprimate in mici reclame precum „tweet-urile”. Pagina dupa pagina, iti mananca imaginatia. Daca hashtagurile erau boabe de orez, realizati cate familii am fi putut sa hranim? Eu nu realizez, ca nu mai pot cauta asta pe Google :)”

„Pot spune ca lipsa internetului din viata mea m-a facut un individ mai implinit. Stiu, niciodata nu mi-am imaginat ca as putea spune asa ceva.”

„Acum, ma uit la discutiile pe care le purtam odata pe chat-uri, pentru ca au fost printate ca dovezi in procesul meu, si ma intreb ce era cu toata agitatia aia.”

„Nu e treaba mea sa spun daca aceasta comunitate a hackerilor ar trebui sa nu se mai ia in serios atat de mult, dar eu cu siguranta a fost prins atat de mult in ea incat uitasem ce inseamna sa mai si inchizi laptopul.”

„As vrea ca si alti hackeri sa se rupa macar o saptamana de internet si sa vada efectele imediate.”, zise acesta in Guardian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *