Amazon vine cu o schimbare pentru autorii de carti
23/06/2015
Amazon vrea sa abordeze o alta strategie de livrare a produselor
23/06/2015

Animatiile GIF au extensie pentru Google Chrome

Animatiile in format GIF sunt foarte simpatice, iar in utima vreme sunt indragite de multi utilizatori ai mediului online, lucru ce a fost constat si de reteaua de socializare Facebook care incepand cu anul acesta a permis utilizarea acestora in postari. Insa, cel mai cunoscut site de stocare al animatiilor este Giphy.

Giphy in colaborare cu Google Chrome au lansat o noua extensie pentru Chrome, numita Giphy Tabs for Google Chrome si este disponibila gratuit direct de pe Chrome Web Store. Functioneaza destul de usor, si anume, atunci cand deschizi un tab nou, Giphy va afisa o multime de animatii care vor lua cu amploare internetul si pagina browser-ului. De asemenea, poti introduce ce adresa doresti in omnibar sau sa dai click pe respectiva pictograma care acceseaza site-ul Giphy. Tot de aici poti adauga la favorite sau le poti distribui pe cele populare direct pe retelele de socializare.

Giphy este disponibil si ca o extensie pentru versiunea mobila a lui Facebook Messenger si se gaseste in magazinul de aplicatii dedicat acestui serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *