Afla cat costa 4G la Vodafone

Topul cluburilor sportive cu cei mai multi fani pe Facebook
22/11/2012
Android-ul fara luna decembrie?
22/11/2012

Afla cat costa 4G la Vodafone

De ceva timp, Vodafobe a anuntat deja serviciile 4G, dar abia acum sunt disponibile abonatilor noi si celor deja existenti.

Utilizatorii au posibilitatea sa aleaga pachetele Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional, cu activarea optiunii “Trafic Nelimitat 4G”.

Modem-ul Vodafone K5005 LTE e disponibil de la 0 euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, dar numai la tariful de 19 euro / luna, contract pe o perioada de 2 ani.

Vodafone Hotspot R210 LTE, este un dispozitiv la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, PC sau tableta. Acesta costa 89 euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, contract ce se incheie tot pe 2 ani.

Deocamdata, serviciile 4G sunt disponibile in Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara. Viteza poate ajunge pana la 75 Mbps.

Acoperirea outdoor este de peste 90% in majoritatea oraselor, cu exceptia Bucurestiului, din motive legate de utilizarea curenta a spectrului.

In continuare serviciile 4G pot fi testate de toti clientii Vodafone in 17 magazine Vodafone pe terminalele compatibile din portofoliul Vodafone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.