Un nou tip de reclame va lua cu asalt mediul online
23/02/2015
Un joc inspirat din Titanic
24/02/2015

O actualizare la Norton Antivirus poate strica Internet Explorer

Dupa ce a aparut un update la Norton Antivirus mai multi utilizatori au reactionat imediat, intrucat acesta le blocase accesul la Internet Explorer si nu se mai putea remedia problema in niciun fel. In acest caz, oficialii Symantec au raspuns intr-un timp cat mai scurt oferind o solutie pentru acest inconvenient.

Aceasta actualizare a permis scanarea fiecarui aspect al activitatilor intreprinde de utilizatorului computerului, insa acest aspect care avea ca scop sa sporeasca eficienta a avut anumite repercusiuni nedorite. Aparent, un update automat la solutiile de securitate oferite de Symantec a defectat Internet Explorer.

Problema sesizata de mai multi utilizatori de pe forumurile oficiale „Norton Community” pare destul de grava. Se pare ca  browserul celor de la Microsoft a refuzat sa mai porneasca brusc imediat dupa instalarea actualizarilor la NIS. Aprofundand comentariile de pe acelasi forum s-a constatat ca nu conteaza versiunea de Internet Explorer. Indiferent ca folositi Internet Explorer 10 sau 11, tot o sa va loviti de aceasta problema.

Cu toate acestea, cei de la Symantec s-au sesizat rapid si au lansat un update menit sa remedieze problema cu Internet Explorer. ,,Rulati vs rog un live update manual – click dreapta pe icoana Norton din bara de notificari sistem – Run Live Update, cu rugamintea de a inceta sa mai apelati la alte artificii.” Acum ramane de asteptat pentru a vedea in perioada ce urmeaza daca vor mai aparea utilizatori nemultumiti sau daca problema a fost remediata definitiv.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *