Accesoriile Watch disponibile si in magazine

Jocul Solitaire implineste 25 de ani si sarbatoreste cu turneu oficial
20/05/2015
YouTube ofera o redare superioara si pe canalele Live Stream
21/05/2015

Accesoriile Watch disponibile si in magazine

Apple Watch este cel mai recent produs lansat de brandul Apple. Lansarea a loc la inceputul acestui an si dupa cum se stie a fost incununata cu succes, Apple scotand un profit urias de pe urma acestui produs.

Apple Watch este un dispozitiv destinat sa faca informatiile disponibile la incheietura mainii si care deschide larg calea dezvoltarii pietei tehnologiei produselor purtabile. Pana acum accesoriile Watch au fost disponibile doar pe comanda, iar de curand au fost introduse si in magazine, insa acestea sunt in numar limitat. Apple dispune de anumite curele in cantitati limitate, iar acest lucru nu se va schimba odata cu disponibilitatea lor in magazine, insa in cantitati mai mari vor fi curelele sport.

Produsele in stoc limitat sunt curelele metalice sau realizate din piele, cele care implica un cost de productie mai ridicat si care implicit intra in gama luxury. Odatacu lansarea in magazine, probabil ca ceasul va fi gata sa ajunga si in alte regiuni. Momentan, Apple Watch este disponibil in doar sase tai, compania apeland la o strategie de lansare limitata pentru a putea tine pasul productiei cu cererea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.