Sărbători fericite!
23/12/2022
Ramasite umane a presedintilor americani in Cosmos
04/03/2023

Accesare fonduri prin programul Digitalizare IMM

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene are publicat pe siteul guvernului detaliile aferente anunțurilor PNRR.

Echipa noastra te poate ajuta cu intreg pachetul de servicii web, de la realizarea siteului pana la promovarea acestuia.
Pentru mai multe detalii, folositi pagina noastra de Contact.

Detalii proiect Accesare fonduri prin programul Digitalizare IMM

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator de reforme și investiții anunță publicarea Ghidului specific– condiții de accesare a fondurilor europene aferente Planului Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelului de proiecte: DIGITALIZAREA IMM-URILOR – GRANT DE PÂNĂ LA 100.000 EURO PE ÎNTREPRINDERE CARE  SĂ SPRIJINE IMM-URILE ÎN ADOPTAREA TEHNOLOGIILOR DIGITALE, din cadrul Pilonului III, componenta 9 (Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare și inovare), investiția 3 (Scheme de ajutor pentru sectorul privat), măsura 1 (Schemă de minimis și schemă de ajutor de stat în contextul digitalizării IMM-urilor)

Sfarsitul primului paragraf

 • Prin intermediul acestei operaţiuni vor fi sprijinite activități/acțiuni specifice care să sprijinite IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale.

 

 • Beneficiari eligibili: IMM-uri înființate în baza Legii nr. 31/1990 republicată privind societățile, Legii nr. 1/2005 republicată privind organizarea și funcționarea cooperației, respectiv OUG nr. 6/2011 actualizată pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri, aprobată cu modificări prin Legea nr. 301/2011, care au sediul social în România.

 

 • Buget apel: Valoarea totală alocată prezentului apel este de 347,50 milioane euro

 

 • Tip apel: competitiv

 

 • Calendar orientativ privind apelul de proiecte:
 • Data și ora de începere a depunerii de proiecte: 01.02.2023, ora 10.00
 • Data și ora de închidere a depunerii de proiecte: 31.03.2023, ora 24:00
 • Perioadă etapă evaluare proiecte: 01.04.2023 – 31.05.2023

 

Solicitările de finanțare vor fi transmise on-line prin utilizarea platformei pentru depunerea proiectelor de investiții finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Rezilență și poate fi accesată la următorul link: https://proiecte.pnrr.gov.ro .

DIGITALIZAREA IMM-URILOR – GRANT DE PÂNĂ LA 100.000 EURO PE ÎNTREPRINDERE CARE  SĂ SPRIJINE IMM-URILE ÎN ADOPTAREA TEHNOLOGIILOR DIGITALE

1 Comment

 1. Sigartau spune:

  Oferta Pt tot pachetul de digi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *