Apple blocheaza vanzarea tabletei Samsung Galaxy in Europa
11/08/2011
Robotzii,MO si F.O.C.A, devin tonuri la telefoane
20/08/2011

Site propriu – afacerea care iti sporeste veniturile

Care sunt siteurile care atrag castig? Raspunsul este simplu: orice site care are trafic poate fi o sursa de venit. Crearea de bloguri, creare site de prezentare pentru o companie, creare magazin online pentru diverse produse, creare site de anunturi, orice web site care poate atrage multi vizitatori pe el.

Tot mai multe persoane isi posteaza sau isi muta afacerea pe internet. Mediul online a ajuns sa fie segmental preferat al comerciantilor si nu numai, prin care isi pot atrage castiguri sau spori afacerile existente. Pentru acest lucru este nevoie de un site, care poate sa iti valorifice ideile de afaceri. Crearea unui site te ajuta sa iti faci cunoscuta afacerea si iti promovezi ideile mult mai usor decat in mediul fizic. Internetul a depasit orice estimare a celor mai mari specialisti in economie. Firme aparute peste noapte au trecut pe primul loc in bursele din intreaga lume. Copii ce au simtit castigul banilor obtinuti usor din paginile web au surclasat in topurile celor mai bogati din lume, nume cu renume in revistele economice de specialitate.

Cum fac un site? Este intrebarea pe care si-o pun cei care sunt mai putin familiarizati cu programele de web design. Poti apela la o firma de web design specializata in realizare de siteuri sau poti folosi programe de design pagini web gratuite. Pretul unui site web poate varia intre aproximativ 100 de euro pentru un site web simplu si mii de euro pentru magazine online complexe. Indiferent de investitie, daca respecta principiile de web design si intrageste elementele de optimizare, realizarea unei pagini web atrage intr-un timp relativ scurt o sursa de venit ce se poate transforma ulterior intr-o afacere profitabila.

 

Comments are closed.