Primariadarova.ro
16/04/2012
Traduceri-tulcea.ro
15/04/2012

Trans-autoarges.ro

Creare site: Trans-autoarges.ro

S.C. Trans Eclipsa S.R.L.
Firma are ca pricipal obiect de activitate “Transport persoane intern si international” si functioneaza din anul 2001. Desfasoara transport de persoane prin servicii regulate din Pitesti spre orasul Stefanesti si transport persone Intern si International ocazional, iar cel de al doilea obiect de activitate principal este cel de “Vanzari auto noi si second hand, autoturisme, autoutilitare, camione si utilaje” .

S.C. Trans Eclipsa S.R.L. are un numar de 14 angajati, este in plina dezvoltare prin marirea numarului de oferte de transport precum si marirea numarului de oferte de auto second hand in special din gama autovehiculelor utilitare si camioane .

Intrebare: Masinile de pe site sunt 100% in stoc?

Raspuns: Masinile prezente pe site la o anumita data sunt stoc, insa de regula actualizare se face odata pe saptamana. Pentru detalii contactati-ne… fie prin intermediul formularului, fie la numerele de telefon de mai sus!

Intrebare: Preturile afisate sunt negociabile?

Raspuns: De cele mai multe ori preturile afisate sunt si cele de vanzare!

Intrebare: Masinile de pe site care poarta sigla “vandut” mai sunt disponibile?

Raspuns: Nu. Masinile care poarta sigla “vandut” nu mai sunt disponibile. Contactati-ne la oricare din numerele de telefon pentru detalii despre un vehicul similar.