Traduceri-tulcea.ro
15/04/2012
LimoTaxi.ro
15/04/2012

Plastic-compounds.ro

Creare site de prezentare pentru ROMCARBON S.A. Buzau: plastic-compounds.ro

Prezenti permanent de-a lungul ultimului deceniu in industria verde, prin investitiile realizate in calitate de actionari in unele dintre cele mai mari unitati de tratare si reciclare a deseurilor din Centrul si Sud-Estul Europei – Green Fiber International S.A., Green Tech S.A. GreenWEEE International S.A., Green Lamp Reciclare S.A. , aparitia centrului de profit “Compounduri si materii prime regenerate” la nivelul societatii Romcarbon se prefigura inca de la inaugurarea GreenWEEE International S.A., acesta luand nastere firesc, din necesitatea de a asimila o tehnologie care sa integreze si sa inchida cercul reciclarii deseurilor de plastic. Valoarea totala a investitiei din acest sector se ridica la suma de 36.078.245,49 Lei.

Sectorul “Compounduri si materii prime regenerate” este cea mai noua investitie care poarta girul “Romcarbon”, astfel societatea isi completeaza portofoliul de activitate prin achizitionarea unei tehnologii care permite realizarea urmatoarelor categorii de produse:

Materie prima regenerata- prin implmentarea acestei tehnologii, Romcarbon isi propune sa adauge plus valoare desurilor din plastic de diverse tipuri, prin macinarea, sortarea si integrarea lor mai departe in fluxul de productie ca si materie prima secundara;

“Compounduri”- un tip de produs relativ nou pe piata romaneasca, un sort complex de granule, care rezulta din amestecul polimerilor, virgini sau regenerati, (PP, PE, PS, ABS) cu alte materiale precum aditivi, pigmenti, talc, fibra de sticla ; produsul rezultat astfel, are o plaja mare de aplicatii, de la industria auto pana la domenii precum constructii, ambalaje, produse electronice si electrocasnice sau jucarii.

Legatura intre cele doua clase de produse, o reprezinta un al treilea tip de produs : Compounduri realizate prin introducerea in receptura a diverse procente de materie prima regenerata.

Bazandu-ne pe succesele dovedite de celelalte investitii marca Romcarbon, dar si pe sustinerea investitorilor Romcarbon, la jumatatea anului 2012 am reusit sa punem bazele acestui nou centru de profit. La nivelul societatii SC Romcarbon SA, strategia de marketing integreaza aceasta investitie intr-un program complet de dezvoltare investitional, cu respectarea pricipiului de dezvoltare durabila.

Finalizarea acestui proiect demonstreaza inca odata ca ROMCARBON este o echipa solida si inovativa, care se bizuie pe parteneri de incredere, astfel incat brand-ul ROMCARBON isi va pastra prestigiul castigat de-a lungul timpului.

Angajamentul nostru este sa devenim furnizor principal de compound-uri pe piata din Europa Centrală și de Sud-Est, prin dezvoltarea continuă a produselor noastre și a capacităților de producție, urmărind inovația, calitatea, satisfacția clientului și grija pentru mediul înconjurător.