Mavprint.ro
06/04/2012
Travelbadgers.com
05/04/2012

Anastasya.ro

Realizare site pentru gradinita prinata: anastasya.ro

Dragi parinti,

Suntem onorati ca ati decis sa explorati universul Anastasya Academy !

Institutia a luat fiinta din dorinta de a se continua procesul educational de inalta calitate demarat prin intermediul institutiilor particulare de elita , propunandu-va o gradinita si o scoala orientata spre elev, in cadrul careia acesta sa fie partener activ in procesul propriei invatari.

Scoala a fost creata si ca raspuns la intrebarea : ,, Cum putem contribui la eliminarea unor situatii care ne nemultumesc? ” Creand un mediu educational centrat pe elev, pe nevoile si disponibilitatile lui , armonizate cu cerintele mediului , bazat pe toleranta , intelegere, sprijin, respect, un mediu educational realizat prin practicarea unui management al clasei care sa ne ajute sa crestem copii sanatosi din punct de vedere fizic si mental , copii care stiu cine sunt si ce sunt, copii care sa-si regaseasca echilibrul dupa un seism emotional.

Venim in sprijinul dascalilor prin intermediul programelor de formare continua , apreciind ca un nivel ridicat de predare a cunostintelor constituie o conditie preliminara pentru asigurarea unui sistem educational de inalta calitate , care reprezinta , la randul sau, factor hotarator pentru competitivitatea Europei.

Pentru echipa de cadre didactice cunoasterea dezvoltarii biopsihice a copilului reprezinta un ghid permanent al propriului demers educational. Principalul nostru scop este de a descoperi imensul potential al elevului , spre a-l valorifica. In acest sens, e necesara gasirea celor mai potrivite metode de cunoastere al caror efect e conditionat si potentat de intelegerea , respectul si caldura sufleteasca fata de copii.

Anastasya Academy va aborda o invatare moderna , o invatare prin experienta , generatoare de progres , o invatare activa si interactiva , o invatare creativa care urmareste sa formeze sentimente si pasiuni pentru nou , pentru inovatia tehnica , pentru creatia artistica , pentru inovarea sociala , pentru descoperirea stiintifica , asa incat din cunostintele date sa rezulte altele noi , originale.

Speram sa deveniti partenerii nostri activi in procesul educational demarat prin Anastasya Academy !