Multemargele.ro
06/04/2012
Anastasya.ro
06/04/2012

Mavprint.ro

Realizare site de prezentare pentru tipografia Mavprint: mavprint.ro

Stimate client,

Iti multumim ca vizitezi site-ul mavprint.ro

Tiparul digital este solutia ideala pentru un produs cu cel mai bun raport calitate – pret, realizat intr-un timp scurt si in orice cantitate va doriti. Tiparul digital este recomandat pentru tiraje mici si mijlocii.

Pentru a putea oferii intotdeauna clientilor nostii cele mai bune materiale tiparite, am combinat echipamentele de cea mai buna calitate cu o echipa de profesioniti gata sa raspunda in orice moment solicitarilor dumneavoastra.

Tiparim pe formate cu dimensiunea maxima 320/450mm (SRA3), avand o suprafata printabila de 310/440 mm. Hartia pe care tiparim are gramajul cuprins intre 75 si 300g/m2. Oferim o imprimare clara, fara deplasare a culorilor pentru toate materialele pe cale le executam. Putem sa tiparim de la carti de vizita la proiecte, rapoarte, pliante, mape sau afise.

Comenzile se pot face atat prin e-mail cat si prin telefon sau yahoo messenger

Fisierele acceptate pentru tipar digital sunt: Word, Excel, Power Point, JPEG, PNG, TIFF, Corel Draw, Photoshop, Illustrator, PDF (recomandat).

Fisierele sa nu contina elemente RGB, iar textele sa fie convertite la curbe.

Pentru Bucuresti asiguram transport gratuit la comenzile ce depasesc 150 lei. Pentru comenzile mai mici de 150lei se percepe o taxa de transport in valoare de 10 lei indifferent de volumul/greutatea pachetului. Livrarea in alte localitati se va face prin curierat rapid.