OneStyle.ro
29/05/2011
Merceriesimetraje.ro
29/05/2011

Mysoulmate.ro

Realizare site de prezentare: mysoulmate.ro

CONCEPT LIFE DESIGN

Celui care se îndreaptă catre Sine, i se cuvine totul !

My Soulmate, Sufletul meu pereche, reprezinta un concept, un nou inceput in viata ta.Intotdeauna exista un nou inceput si daca stim ca in esenţă, principala relaţie pe care o avem în viaţă este aceea cu noi înşine şi deci cu sufletul nostrum, de aici sa incepem.Cine sunt eu ? cine este partenerul / partenera mea ? Daca nu ma inteleg pe mine, intreaga relatie este una a confuziei pe care o proliferez in jurul meu. Cand ma inteleg pe mine, te inteleg pe tine si din acea intelegere vine iubirea, uniunea.Lumea este proiectia noastra si pentru a intelege lumea trebuie sa ne intelegem, sa ne cunoastem pe noi insine.

Relatia dorita cu o persoana de sex opus, relatiile in general au functia de a dezvalui starea propriei fiinte. Relatia este intotdeauna o oglinda, un proces de auto-descoperire, de auto-cunoastere si de creatie. Fara relatie nu este existenta: a fi inseamna a fi in relatie …

Gândurile şi emoţiile pe care le transmitem zilnic reprezintă o rezonanţă perfectă cu “sufletul-pereche” ales de subconştient. “Sufletul-pereche” există de altfel în fiecare om întâlnit, pentru că rezonam mereu cu câte cineva. Depinde numai de noi în ce fel alegem să rezonam cu ceilalţi şi pe ce vibraţie dorim sa ramanem in cuplu. Energia iubirii transformă fiecare fiinta şi astfel, din doi oameni separaţi de egourile şi iluziile lor, rămâne esenţa pură a sufletelor ce vibreaza pozitiv pe aceeaşi unda a dragostei necondiţionate. Atunci cand vedem cu intelepciune că noi suntem responsabili pentru felul în care decurge viaţa şi relaţiile noastre cu ceilalţi, facem primii paşi către “sufletul nostru pereche”.

Relatiile personale au ca scop purificarea sufletului. Un partener are rolul de a ne “arata” cine suntem ca persoana si fiinta spirituala nu prin ce spune sau face ci prin cum raspundem noi la el si ce interpretari dam faptelor si cuvintelor.Darul parteneriatului, al iubirii este o experienta prin care intelegem mai profund relatia cu noi insine, care reprezinta baza calatoriei sufletului nostru.Fiecare dintre noi este menit sa descopere, care este calea prin care se poate intoarce la cea mai puternica forta din Univers, care este iubirea pentru ca in definitiv calea spre iubire reprezinta calea spre tine insuti.In spirit, tu esti iubire.

Conceptul de Life Design desemneaza a lucra tu cu tine ca intreg ( abordand toate aspectele vietii tale si pornind de la unul din domeniile vietii ) asistat / colaborand cu persoane competente .Astfel identifici domeniile importante pentru tine acum in care iti doresti un nou nivel sau te uiti si lucrezi cu ce nu functioneaza asa cum iti doresti.Ne propunem sa incepem demersul catre celalalt, catre relatia cu partenerul / partenera de viata cum altfel decat prin constientizarea profunda a relatiei cu noi insine.Fara acest demers nu avem revelatia a cine suntem si cu atat mai putin putem identifica si pastra persoana langa care viata noastra sa fie implinita.