Katalog-iasi.ro
17/03/2012
Restaurantplayers.ro
17/03/2012

Gunther-wood.ro

Realizare site de prezentare pentru Gunther Wood Srl: Gunther-wood.ro

Gunther Wood vă oferă servicii complete pentru construcția de centrale fotovoltaice.
Pe construcții existente sau structuri speciale, la înălțime sau la nivelul solului, utilizând componente de înaltă calitate – din lemn, aluminiu sau oțel – și cu parteneri strategici, vă punem la dispoziție experiența și competențele noastre în implementarea proiectelor ce vă vor aduce beneficii sustenabile pe termen lung, având ca sursă cea mai curată formă de producere a energiei electrice – panourile fotovoltaice.
Avem în portofoliu lucrări de renume, realizate în Germania, Franța, Belgia și Elveția, ce însumează peste 300 MW, pe lângă care avem în desfășurare proiecte de 20 MW. Expertiza noastră, astfel dobândită, reprezintă unul din punctele forte care ne recomandă pentru servicii complete în proiectarea, construcția și instalarea centralelor fotovoltaice.
Sistemele bine gândite și utilizarea materialelor de înaltă calitate, conferă proiectelor pe care le realizăm o durabilitate mare în timp. Experiența dobândită și profesionalismul care ne caracterizează, garantează proiectelor noastre rapiditate în desfășurare, în cele mai variate condiții. Toate acestea asigură costuri reduse și beneficii durabile.