Avocatganciu.ro
14/08/2012
Bigbenschool.ro
14/08/2012

Biodentalclinic.ro

Creare site de prezentare pentru Cabinet Stomatologic Bucuresti: biodentalclinic.ro

La BIODENTAL CLINIC veti fi intampinat intr-o atmosfera calda cu prietenie si profesionalism de echipa noastra. Va asiguram un inalt nivel de eficienta, confort operator si igiena maxima. Problemele dumneavoastra dentare vor fi ascultate si evaluate cu atentie, va vom prezenta obtiunile de tratament, va vom explica in cele mai mici detalii metodele si etapele pe care le vom urma, apoi vom stabili solutiile cele mai potrivite pentru dumneavoastra.

BIODENTAL CLINIC, este localizata intr-o zona deosebita, usor accesibila – SPLAIUL INDEPENDENTEI Nr. 2J – zona UNIRII, Centrul Vechi al Bucurestiului, vis-a-vis de CURTEA DE APEL, langa fostul restaurant SAHARA. Accesul este facil, atat cu mijloacele de transport in comun (autobuzele 104, 123, 124, 385 sau cu metroul, statiile UNIRII 1, 2), cat si cu autoturismul personal, avand la indemana atat parcarea de langa locatia noastra, cat si parcarile din imprejurimi.

Clinica BIODENTAL CLINIC este dotata cu cele mai moderne echipamente stomatologice si de radiologie.

La noi veti gasi, pe langa atentia, caldura si profesionalismul medicilor nostrii, un mediu reconfortant si familiar ce va va ajuta sa obtineti cu siguranta si incredere o solutie la problemele dunmeavoastra de sanatate dentara.

In fiecare luna vom veni cu ceva nou: o oferta avantajoasa, precum si sfaturi pentru un zambet frumos. De asemenea, va invitam sa descoperiti beneficiile abonamentelor noastre stomatologice.

Vino la BIODENTAL CLINIC cu orice tip de URGENTE STOMATOLOGICE si cu siguranta vom gasi solutia!