Infap.ro
22/04/2012
Hitaro.ro
22/04/2012

Barter-international.ro

Creare site de prezentare barter-international.ro

Pentru clientii de top firma a creat un Barter Club, ai carui membri beneficiaza de servicii exclusiviste cum ar fi: comisioane mai mici la tranzactii, consultanta de specialitate , prioritate in realizarea tranzactiilor, negocierea de catre specialistii nostri a celor mai bune conditii tehnico-economice in relatia cu partenerii de schimb.

Oferind in permanenta servicii de calitate obtinem increderea si satisfactia clientilor nostril. Prin satisfacerea clientilor nostri obtinem increderea si fidelizarea acestora.

Cerintele clientilor reprezinta necesitstile atat cele explicite (caracteristici tehnice, fiabilitate, cantitate, pret, etc.), cat si cele implicite (forma de prezentare, estetica, calitatea, ergonomia, etc. ), care trebuie indeplinite astfel incat schimbul/barterul sa fie reciproc avantajos.

Printr-un sistem activ de marketing identificam si analizam cerintele si nevoile clientilor.

Prin professionalism, flexibilitate si calitatea ireprosabila a serviciilor oferite, dar si prin vointa noastra de a nu fi limitati in desfasurarea afacerii de considerente teritoriale, economice sau tehnice, dorim ca in urmatorii ani sa fim in topul firmelor din domeniul barterului.

Fiecare angajat instruit si motivate este o cheie a succesului nostru. Increderea clientilor nostri in serviciile noastre este rezultatul increderii pe care noi insine o avem in angajatii nostril.

Aspiram la o concordanta deplina intre modul nostru de a realiza afaceri si cerintele clientilor nostril, tinand cont de conditiile generale ale economiei.