“Vezi cine ți-a văzut profilul pe Facebook”- pacaleala

Florea cerșește capitală regională de la susținătorii Ținutului Secuiesc! Despre cum e votat el etnic și despre campaniile împotriva UDMR ale…
27/02/2013
Ce este un Page Rank ? Ce reprezinta page rankul unui site ?
01/03/2013

“Vezi cine ți-a văzut profilul pe Facebook”- pacaleala

Un nou virus a atacat Facebook-UL. Peste 200.000 de romani au fost pacaliti ca pot afla cine ii II viziteaza pe Facebook prin aplicatia “Vezi cine ti-a urmarit profilul”. Insa mare Atentie! Virusul fura identitatile!

Virusul promite utilizatorilor lista celor care le-au vizitat profilul. Odata ce acestia dau like, pun la dispozitie datele si intra intr-unul din cele mai vechi mecanisme de distribuire a escrocheriilor in retelele sociale: tag-jacking-ul, relateaza opiniatimisoarei.ro.

Aplicatia posteaza asadar mesaje automate pe profilele celor interesati in care se propaga mai departe, insa fara a le arata lista vizitatorilor. Mai mult decat atat, sunt taguiti o gramada de prieteni.

Este importanta de stiut ca Facebook nu permite ca datele legate de traficul pe pagina unui user sa fie folosite de cineva! Evitati aplicatiile, pentru ca linkurile sunt periculoase.

Cei care nu au rezistat acestei tentatii si au accesat totusi aplicatia pot scapa foarte usor de virus, refuzandu-i acces la informatiile personale, protejandu-se pe sine si pe prietenii lor de pe retea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.