Facebook ofera internet cu ajutorul dronelor
01/04/2015
Documentele sterse pot fi recuperate din memoria telefonului
01/04/2015

Ultima cerinta in materie de masini: Wi-Fi on board

Un puternic serviciu global pentru comunicatii mobile alaturi de unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente si servicii pentru operatorii telecom au lansat in Romania o noua functie disponibila pentru autovehicule, si anume Wi-Fi on Board.
Este vorba despre Orange si Huawei, cele doua branduri care au venit cu o solutie noua pentru conectivitatea in masina, oferindu-le pasagerilor internet la viteza medie si eficienta.

„Wi-Fi on board este o solutie inovatoare pe piata romaneasca, disponibila in exclusivitate la Orange, cu ajutorul careia clientii se pot bucura de internet de mare viteza chiar si atunci cand calatoresc. Copiii vor putea accesa jocurile preferate, iar adultii vor putea gasi mult mai simplu si mai rapid informatiile de care au nevoie, atat in vacanta, cat si in oras.” a declarat Cristina Patesan, Product Division Manager la Orange Romania.

Pentru a beneficia de acest serviciu, persoanele trebuie sa achizitioneze un abonament incheiat cu firma Orange, in cadrul caruia vor primi si un router ce permite o astfel de conectivitate, iar pretul acestui abonament fiind de 15 euro/luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *