Un hacker extrem de periculos pe Facebook a fost arestat
18/08/2015
Facebook readuce in prim-plan un serviciu vechi si aproape nefolosit de nimeni
19/08/2015

Siri i-a salvat viata unui tanar

Sam Ray este un tanar din State Unite, in varsta de 18 ani si care in prezent poate spune ca viata lui i se datoreaza asistentului digital, Siri, care tocmai i-a salvat viata. Totodata, tanarul a declarat intr-un interviu ca ii multumeste robotelului Siri pentru ca l-a ajutat intr-o situatie periculoasa si i-a salvat viata.

In timp ce incerca sa repare ceva sub o camioneta, cricul s-a stricat, iar Ray a fost prins sub masina cu o greutate de 2,2 tone. Si cum nu se intamplase destul rau, tanarul nu avea de la cine sa ceara ajutorul intrucat era singur acasa. Norocul lui a fost ca a venit repede cu o idee si anume, de a activa asistentul digital, Siri, caruia i-a si cerut ajutorul spunandu-i sa sune la 911. Bineinteles apelul a facut la serviciul de urgenta, iar un angajat de la call-center, l-a auzit pe Ray strigand adresa, lucru care le-a usurat munca celor de la urgente, intrucat tanarul se afla intr-o zona cu semnal scazut iar localizarea telefonului ar fi fost destul de dificila.

In cele din urma, tanarul a supravietuit, fiind dus la spilal. Cu toate ca a suferit rani grave, tanarul se afla in prezent in afara pericolului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *