Telefoanele cu Android vor putea fi gasite mai usor cu ajutorul smartwatch-urilor
20/03/2015
Un hacker a raportat o problema site-ului Facebook si a fost recompensat cu 10.000 de dolari
23/03/2015

Serviciile oferite de Amigio.ro prezentate in media

Firma Amigio Exclusiv detine o vasta experienta in relizarea site-urilor web, oferind rezultate profesioniste ghidate dupa standarde inalte. De-a lungul timpului, echipa Amigio a abordat proiecte atat pentru firme mari, cat si pentru afaceri start-up, a avut colaborari atat la nivel national, cat si la nivel international, iar toate acestea au contribuit la consolidarea experientei si la ascensiunea companiei.

De data aceasta, va prezentam o aparitie in media, respectiv in Ziarul Adevarul, unde puteti afla mai multe informatii despre web design, despre cerintele clientilor, precum si despre modalitatile de promovare in online.

Am discutat Iulian Neagu, administratorul Amigio, despre cât mai costă un site în 2015 şi care sunt cerinţele clienţilor.

Care sunt cele mai solicitate proiecte web?
Majoritatea proiectelor web ţin de crearea de site-uri , iar aceasta are strânsă legătură cu afacerile care se deschid mai des în afara mediului online. Îşi deschide site orice antreprenor care vrea să fie vizibil şi pe motoarele de căutare; de la cabinte stomatologice, până la saloane de înfrumuseţare sau firme de consultanţă.

Există şi un segment dedicat magazinelor online?
Fără îndoială, magazinele online sunt în creştere. Proprietarii şi-au dat seama că lumea online e mai ieftină şi e mai bine decât să închirieze un spaţiu comercial cu toate cheltuielile aferente.

Cât mai costă un site în 2015?
Fiecare proiect realizat corect şi eficient pentru clienţii noştri este o realizare, indiferent de amploarea lui, însă sunt site-uri care necesită o dificultate mai mare în a realiza diferite elemente web ce-l compun , dar sunt şi proiecte a căror proprietari doresc să fie vizibili online printr-un site, care poate să fie format din două-trei pagini. Sunt aplicaţii de web design prin care îţi poţi face un site fără să plăteşti un leu, dar în momentul în care doreşti un serviciu complex, personalizat ca de exemplu, un magazin online, un site de licitaţii sau un site de anunţuri, proiectul poate ajunge şi la câteva mii de euro.

În cât timp se poate realiza un site?
Complexitatea unui proiect ce implică elemenete de design personalizate şi programare web cresc timpul de livrare al acestuia, pe când unele site-uri, ce sunt mai simple se pot preda în câteva zile, iar altele mai complexe necesită şi un interval mai mare de timp, respectiv 2 -3 luni pentru a-l finaliza.

Pentru continuare interviului, va invitam sa cititi articolul integral direct pe adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *