Review despre Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy Edge

Masti realizate din ADN-ul oamenilor
17/03/2015
Pe 20 de martie va fi eclipsa partiala de Soare
17/03/2015

Review despre Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy Edge

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge sunt cele mai interesante si spectaculoase telefoane de la sud-coreeni. Sunt create din metal si sticla si Samsung a imbunatatit ceea ce utilizatorii au tot cerut in ultimii ani. In cadrul Mobile World Congress Barcelona, Samsung a demonstrat ca nu numai zvonurile se adeveresc, ci si visurile celor care si-au dorit mereu un dispozitiv premium, dar care pana acum au fost “momiti” cu plastic.

Camera foto este probabil cea mai buna de pe piata. Atat Samsung Galaxy S6, cat si Galaxy S6 Edge au o camera principala de 16 de megapixeli, capabila sa filmeze full HD la 60 de cadre pe secunda, 2K si 4K. Cele mai bune lucruri de pe Galaxy S5 s-au pastrat si aici: focalizare prin detectie de faza pentru un timp cat mai scurt si o aplicatie simplificata, doar cu cele necesare. Mai mult, Samsung a implementat si un nou mod prin care sa pornesti camera mai repede: apesi de doua ori butonul Home si esti gata de facut poze.

Designul este cea mai mare schimbare. Samsung Galaxy S6 si S6 Edge sunt telefoane cu adevarat frumoase, imbinand sticla si metalul intr-un mod in care numai Apple a reusit sa o faca pana acum. Marginile sunt drepte si masculine in cazul S6 si inexistente, moi si fine precum coapsele unei femei in cazul S6 Edge. Cu toate ca vorbim despre telefoane care nu vor rezista, cel mai probabil, la socuri la fel de bine cum o faceau modelele din plastic, calitatea constructiei este ridicata si ai senzatia ca tii in mana un telefon solid.

Samsung Galaxy S6 Edge este un Galaxy S6 cu ceva in plus, ceva inedit. Nimic de laudat, nimic de criticat. Este un telefon cu care Samsung vrea sa se diferentieze, dar deocamdata nu aduce nimic in plus pentru utilizator, dincolo de imagine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.