RCS&RDS isi imbunatateste serviciile pentru clientii sai

Google incheie un nou parteneriat
11/03/2015
Filtrele aplicatiei Instagram infrumuseteaza pozele
12/03/2015

RCS&RDS isi imbunatateste serviciile pentru clientii sai

RCS&RDS creste vitezele de acces la internet in reteaua Digi Mobil, la 21,6 Mbps pentru descarcare si la 5,8 Mbps pentru incarcare, prin tehnologia 3G, in Bucuresti si in 24 de orase din tara, a anuntat operatorul telecom. Anterior, viteza de descarcare se situa la 7,2 Mbps sau 14,4 Mbps, in timp ce viteza de incarcare atingea 384 kbps sau 1,9 Mbps, atat in banda de frecventa de 2.100 MHz, cat si in banda de 900 MHz.

“Cresterea vitezelor la internet in reteaua Digi Mobil ce permite viteze de descarcare de pana la 21,6 Mbps si de 5,8 Mbps pentru incarcare, va fi disponibila, in prima etapa, in orasele Constanta si statiunile de pe litoralul romanesc, Iasi, Galati, Braila, Pitesti, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bacau si Vaslui. In a doua etapa, care se va incheia pana la finalul lunii martie, noile viteze vor fi accesibile si in Bucuresti, Ilfov, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Hunedoara, Ploiesti, Resita, Slatina si Targu Jiu”, se arata intr-un comunicat al RCS&RDS.

Noile viteze de transfer sunt disponibile prin tehnologia 3G, atat in banda de frecventa de 2.100 MHz, cst si in banda de 900 MHz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.