Facebook furnizeaza internet prin intermediul dronelor in regiunile izolate
31/07/2015
Mark Zuckerberg a anuntat un eveniment important din viata sa
31/07/2015

Philips vine pe piata din Romania cu o alta serie de televizoare cu Android

In 2014, Philips lansa prima serie de televizoare smart cu Android in Romania. Conceptul adus de Philips adus in Romania s-a dovedit a fi un succes, iar compania lanseaza acum tot pe piata romaneasca cea de-a doua versiunea a respectivelor televizoare. Este vorba despre seria TP Vision, care utilizeaza sistemul de operare Android 5.0 (Lollipop).

Televizioarele smart dezvoltate de Philips ofera o platforma TV complexa, oferind posibilitatea utilizarii aplicatiilor mobile direct pe televizor. Pe langa acest aspect, dispozitivele sunt compatibile si cu aplicatia YouTube care poate reda toate videoclipurile. Bineinteles, nici copiii nu au uitati, acestia dispun de aplicatii speciale create pentru ei. Parintii pot opta dintr-o gama variata de desene animate sau programe educative si pot alege aplicatia in functie de varsta copilului sau chiar in functie de limba vorbita.

Acestea televizoare pot accesa Google Play, loc din care  utilizatorii pot descarca jocuri sau aplicatii, asemanator cu procesul de pe un telefon mobil. Pentru a accesa toate aceste functii, meniul a fost creat cu scopul de a fi accesibil si usor de navigat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *